Personaliserte nyhetsbrev

Personaliserte nyhetsbrev

Hva er mer irriterende enn å få innboksen din full av spam/søppelpost? For avsenderne av slike eposter blir det ihvertfall svært liten effekt.

Vi i Forte Optimize tror på personaliserte nyhetsbrev, der innholdet er tilpasset hver enkelt kunde/mottaker.

Tilgang til kundedata

For å personalisere innholdet i et nyhetsbrev, slik at hver mottaker for et unikt og tilpasset innhold som er relevant, trenger vi tilgang til kundedata.

Kanskje du allerede har mye data om dine kunder, som du ikke utnytter. I så fall er du kommet ganske langt. Og kanskje har du behov for å bygge opp bedre kundeprofiler med mer data.

Mange sliter med å utnytte den dataene som allerede finnes, eller å begynne å samle inn ny data.

Forte Optimize kan hjelpe deg med å skaffe en oversikt over data som allerede finnes, foreslå hvordan ny data kan samles inn, og hjelpe med å utnytte verdien som ligger i data til å sende ut relevant innhold til kundene dine.

Vi anbefaler å etablere en egen Customer Data Platform (CDP), men vi kan også koble oss til eksisterende CRM-løsning eller andre datakilder.

Datadrevne nyhetsbrev

Forte Optimize har eksperter på dataanalyse i tillegg til tung teknologikompetanse. Vi bistår med å sette opp løsninger som utnytter kundedata for å skreddersy innholdet i nyhetsbrev til hver enkelt mottaker.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å vokse og lykkes digitalt.