Performance Marketing

Performance Marketing

Performance Marketing, eller synlighet/trafikk du betaler for, har blitt et av de virkelig store områdene innen digital markedsføring.

Du kan betale for økt synlighet/trafikk for en annonse på Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat, TikTok osv, du kan kjøpe søkeord på for eksempel Google (AdWords), eller du kan kjøpe synlighet/trafikk via en influencer. Og dette er bare noen av områdene som dekkes av Performance Marketing.

Betalt markedsføring

Forte Optimize kan hjelpe din virksomhet med å få mer ut av investeringene i betalt markedsføring.

Med Performance Marketing betaler du bare for faktiske visninger eller klikk, men det er fortsatt viktig at det er riktig målgruppe du viser innholdet ditt til, eller som klikker seg inn på tjenesten din.

Vårt utgangspunkt er analyse av målgrupper og trafikk, spisse målgruppene mot det innholdet du ønsker å vise, og tilpasse innholdet til disse målgruppene/individene i målgruppene. Mest mulig relevant innhold til riktige målgrupper/individer i målgruppene gir ikke bare trafikk, men også større sjanse for en faktisk konvertering.

Og det er konverteringer som er målet, ikke bare mer trafikk alene.

Vi jobber kontinuerlig med målinger av effekt, og spisser hele tiden innholdet og målgruppene, slik at du skal få flest mulig konverteringer for investeringene i Performance Marketing.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å vokse og lykkes digitalt.