Kampanjer og annonser

Kampanjer og annonser

Forte Optimize kan hjelpe deg med å utforme digitale kampanjer og annonser. Vi har både kreative team og produksjonskapasitet, kombinert med tung teknologikompetanse.

Vi har spesialisert oss på å produsere digitale kampanjer som er tilpasset hver enkelt mottaker i målgruppene, fordi innholdet i kampanjen skal oppleves som relevant for hver av mottakerne. Bare med relevant innhold oppnår vi den beste konverteringen.

Vi har også god kompetanse på å lage annonser og spre disse ut i flere kanaler. Vi har utviklet vårt eget verktøy for å opprette, administrere og distribuere digitale annonser, der innholdet i annonsene kan tilpasses hver enkelt mottaker. Dette verktøyet (BannerBuilder.io) kan du også få tilgang til selv for å lage dine egne annonser.

BannerBuilder.io

BannerBuilder.io er vårt eget verktøy for å lage personaliserte annonser i ulike kanaler. Dette verktøyet består av en brukervennlig editor for oppsett av annonser i ulike formater, med støtte for bilder, tekst og videoinnhold.

Innholdet i en bannerannonse laget med BannerBuilder.io kan tilpasses hver enkelt mottaker, enten om du kjører annonsen i dine egne kanaler, eller i andre eksterne kanaler.

BannerBuilder

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å vokse og lykkes digitalt.