Forte Optimize

Om oss

Forte Optimize er et teknologibasert selskap som leverer datadrevet markedsføring. Vi er en del av Forte, hvor også Forte Digital inngår. Sammen kan vi levere datadrevne kundeopplevelser før, under og etter en ønsket transaksjon/handling.

I am in my happy place

Fokus på teknologi

Vi kommer fra teknologisiden, og har med dette som vårt utgangspunkt etablert Forte Optimize. Vi i Forte Optimize hjelper våre kunder med å vokse gjennom datadrevet markedsføring. Målet vårt er å levere den beste konverteringen fordi vi lager mer relevant innhold i kommunikasjonen med hver enkelt sluttkunde.

Sammen med Forte Digital kan vi bygge skreddersydde Customer Data Platforms (CDP), som inneholder data om hver enkelt sluttkunde. Denne dataen bruker vi til å spisse innholdet ut til sluttkundene.

Hvordan vi gjør det

Vi tar utgangspunkt i hvert enkelt kunde/mottaker av et budskap, og tilpasser budskapet individuelt for hver enkelt. Vi mener at et budskap skal være relevant for mottakeren, bare da oppnår vi den beste konverteringen.

Derfor jobber vi med å forstå hvem mottakerne av innholdet/budskapet er, og ikke bare grupper og segmentering, men helt ned på individnivå. Vi benytter oss av dataanalyse og verktøy for å finne ut mest mulig om hver av kundene dine, slik at det innholdet vi presenterer er best mulig tilpasset og relevant for hver enkelt av dem.

Hvordan vi gjør det

Vi jobber i team

Vi har flere kundeteam som er satt sammen med ulike typer kompetanse. I et kundeteam har vi alt fra tung kompetanse på teknologi og dataanalyse, til kunderådgivere, konseptutviklere og eksperter innen SEO, programmatisk annonsering og Performance Marketing.

Sammen sitter et kundeteam på den nødvendige kompetansen for å tilby datadrevet markedsføring, med ett mål om å bidra til vekst gjennom økt trafikk og høyere konverteringer.

Bilde fra kontoret